powerku.com

 

TESTIMONIAL - VIMAX
KHAS UNTUK SUAMI ISTERI SAHAJA

TESTIMONI IKHLAS
DARI PENGGUNA TENTANG KEHEBATAN PL VIMAXTM

Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER!
Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok
bulan depan.
 Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.

Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan PLSuperGel lagi
lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
baru 4 HARI!..
 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves
, SELANGOR.

Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan
masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak. 
Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah
dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya
telah pancut.
.. Alimuddin, Terengganu.

Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat
darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan
melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya
melayari website dan bertemu dengan VIMAX
. Cubalah.. nothing to
lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh
bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam
masa saya muda dulu (kini 45 tahun)... 
019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.

Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit
jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor
yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir
2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang
dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba.
Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah
perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama
melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih
pada Vimax dan saya akan teruskan makan...
 Imam, N.Sembilan

Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...
Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax
mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak
bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan
saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai  5 jam ... di tambah
dengan PLSuperGel ... Pemandu, PERAK.

Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa
ukurlilit zakar saya dah berubah
... Saya kena cuba untuk 3 bulan
untuk panjangnya pula...
 Guru, Pahang.

 

 

 

 

Menu Utama
Sila lakukan pemilihan anda disini ...
nasir
M.NASIR
B.Sc (Hons), Chemistry
CEO POWERKU.COM



YM: powerku007

:::
HOT
LINE
:::
019-2190418
 

MaleHerbs.Biz

cantik



     invisible hit counter